Politik for sponsorater







Politik for sponsorater

Smørum Rulleskøjte Klub er åben over for sponsorsamarbejde med virksomheder, så længe det bidrager til klubbens formål, som er at fremme klubbens mulighed for at give klubbens medlemmer de bedste betingelser for at dyrke rulleskøjteløb og skabe et godt klubliv. 

Klubben indgår kun aftaler med virksomheder, der har et værdigrundlag i tråd med klubbens værdigrundlag og formål. Det er f.eks. ikke muligt at indgå aftaler om markedsføring af virksomheder, der sælger tobak, alkohol eller lægemidler. 

Eksponering 
En sponsor har mulighed for eksponering i skriftligt reklamemateriale for forskellige klubarrangementer, på banner i forbindelse med arrangementer, klubtøj, opslagstavle i klubben og/eller på klubbens hjemmeside. 

Dette gælder for engangssponsorater på 5000 kr. og derover.  

For klubbens faste sponsorer (min. to sponsorater) vurderer bestyrelsen løbende omfanget af eksponering. 

Indgåelse af sponsoraftaler 
Der skelnes mellem klub- & holdsponsorater, arrangementssponsorater og personlige sponsorater. 

Klub- og holdsponsorater: 

Det er kun bestyrelsen, der kan indgå aftaler om klub- og holdsponsorater og dermed også beslutte omfang af eksponering (se ovenfor) for et givent sponsorat.  

Arrangementssponsorater: 

Sponsorater kan være i form af større eller mindre bidrag i forbindelse med arrangementer. Der kan være tale om økonomisk bidrag eller naturalier. 

Personlige sponsorater: 

Alle medlemmer kan indgå aftaler om personlige sponsorater. Sådanne sponsorater er klubben uvedkommende. Det er ikke muligt at reklamere til stævner, på hjemmeside eller få egne reklamer på klubtøj. 

Alle sponsoraftaler – der har en værdi over 1.000 kr. – skal være skriftlige, så alle forpligtelser i aftalen er tydelige for begge parter. 

Aftalen behøver ikke at være underskrevet af parterne. En elektronisk bekræftelse på aftalen er tilstrækkelig. Det samme gælder for fornyelse/forlængelse af tidligere indgået sponsoraftaler. 

Sponsorernes minimumsforpligtelse 
Sponsorerne er forpligtet til at overholde de i aftalen indgåede forhold omkring levering af logo samt rettidig betaling af sponsoratet. 

Vedrørende arrangementssponsorater har sponsor som udgangspunkt ikke indflydelse på selve afviklingen og planlægningen af aktiviteten/arrangementet.  

Koordinering af sponsoraterne 
Til varetagelse af klubbens sponsorater udpeges en sponsoransvarlig, der samtidig er medlem af klubbens bestyrelse. 

Alle sponsoraftaler fremsendes til, srk.hovedmail@gmail.com mrk. “sponsoransvarlig”  så der sikres et overblik over samtlige indgåede sponsorater i klubben.  

Denne sponsorpolitik er gældende for alle sponsoraftaler, der indgås efter den 1. juli 2024.